kaartverkoop

Alle kaarten voor het hele seizoen zijn online, telefonisch en aan de kassa te kopen en/of te reserveren, tenzij op de website anders is aangegeven.

Reserveren

Kaartverkoop via internet:
Klik bij de voorstelling op 'Bestel kaarten'. Kaarten kunnen betaald worden met Ideal of met creditcard (Mastercard of Visa) of met podiumcadeaukaart.  Reservering zonder betaling is op de website niet mogelijk. Online bestelde kaarten kunnen thuis uitgeprint worden, op een mobiel apparaat worden getoond of afgehaald worden aan de kassa.

Telefonisch reserveren: 020-5305301
Gereserveerde kaarten dienen binnen een maand na reserveren afgehaald of betaald te worden. Kaarten voor voorstellingen die binnen een maand plaatsvinden, blijven tot drie kwartier voor aanvang gereserveerd. Bij Bellevue Lunchtheatervoorstellingen geldt dit tot een half uur voor aanvang. Daarna kunnen de kaarten worden doorverkocht.

Kaartverkoop aan de kassa: Leidsekade 90
Let op! Aan de kassa kan alleen met pin of de PodiumCadeaukaart betaald worden.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kan vanaf een uur voor aanvang van de betreffende voorstelling een volgnummer voor de wachtlijst afgehaald worden aan de kassa. Niet afgehaalde kaarten worden kort voor aanvang van de voorstelling op volgorde van de wachtlijst verkocht.

Groepsreserveringen
Gezelschappen van tien personen en meer worden verzocht te reserveren via het bespreekbureau.
Informatie en reserveringen: dinsdag, woensdag en vrijdag van 14.15 tot 17.15 uur en donderdag van 12.00 tot 14.00 uur, telefoon 020-5305316.

Kortingen

CJP/Stadspas
Grote Zaal: € 2,50 korting, Klein Bellevue: € 1,50 korting, Paloni Zaal (Lunchtheater): € 2,00 korting (tenzij anders aangegeven).
Scholieren met een CJP Cultuurkaart zijn van harte welkom. Rondom een aantal voorstellingen zijn educatieve projecten mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Laura Liefting: educatie@lunchtheater.nl

Studenten
Studenten kunnen voor € 11,00 naar bijna alle voorstellingen in Theater Bellevue op vertoon van je studentenkaart (tenzij anders aangegeven).
Bij de toegang van de zaal kan om je collegekaart gevraagd worden.

MEMBER
Ben jij 25 jaar of jonger? Dan kun je met je persoonlijke MEMBERpas voor een speciaal tarief van € 11,00 de meeste voorstellingen in Theater Bellevue (tenzij anders aangegeven) bezoeken!
Klik hier om MEMBER te worden en alle aanvullende informatie en voorwaarden te lezen.
Bij de toegang van de zaal kan om je MEMBERpas gevraagd worden.

We Are Public
Wij zijn onderdeel van We Are Public. Maandelijks vind je op de We Are Public website selecties uit onze programmering.
Telefonisch reserveren is mogelijk, als je hierbij vermeldt dat je We Are Public-lid bent en bij het afhalen je pas toont.
Let op: i.v.m. drukte aan de kassa door het scannen van alle We Are Public passen, verzoeken we je vriendelijk om je een uur voor aanvang te melden om een goede doorstroom te behouden.

Voedselbank
Een belangrijke drijfveer van Voedselbank Cultuur is het tegengaan van sociaal isolement. Wij als culturele instelling ondersteunen dit initiatief graag. Klanten van de Voedselbank kunnen op vertoon van hun Voedselbankpas gratis naar voorstellingen die niet uitverkocht zijn. Kort voor aanvang van de voorstelling kun je je op vertoon van je pas melden aan de kassa, onze medewerkers helpen je dan verder.
Meer informatie en voorwaarden vind je op www.voedselbankcultuur.nl

Kortingsvoorwaarden
Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten, je ontvangt dus geen geld retour! Reductieregelingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en enkele voorstellingen zijn uitgesloten, tenzij anders aangegeven.